понеделник, 9 май 2011 г.


СДЕЛКА НА ДЕНЯ: Професионална фотосесия за 10 портрета с обработка и ефектен клип за 20 вместо за 80 лв. в студио Галанта.нимката се равнява на хиляда думи, клипът е и двете! Спор няма, остава тези хиляда думи да са изписани майсторски с изразните средства на професионален фотограф. Ако държите на качеството де...  Има разлика в снимката от телефон и художествената фотография в студио, където светлина, обектив и гледна точка претворяват реалността в нещо незабравимо и естетско.

Zadrujno.bg отваря нов албум за Вас с ваучер за професионална фотосесия за 10 портрета с обработка и ефектен клип за 20 вместо за 80 лв. в студио Галанта.

Поводи за снимки много... особено през май - именни дни, сватби, абитуриентски балове, училищни празници, родови събори и какво ли не. Посетете професионалистите в студио Галанта, за да запечатате естетски спомена от незабравим празник. За половин час ще бъдат заснети 10 фотографии, които точно ще подчертаят емоциите Ви, за да радват близки, роднини и приятели. Допълнителната незабележима обработка ще предаде на фотосите художествен блясък като тушира леките несъвършенства. Изработката на видео клип със снимките на фона на любима Ваша песен ще подсили въздействието и ще улесни споделянето на фотосесията в интернет. Спечелихте спомен, спестихте 1000 думи!

1 коментар:

Le petit scrap каза...

Bonjour mon est yohan ( le petit scrap )
J'ouvre une boutique de cu uniquement et je serais vraiment intérréssé
de vous avoir dans la boutique .
Mon mail : yohan.renee@orange.fr
Merci d'avance
yohan

Hello my name is yohan ( Le petit scrap )
I open a shop and I'd only cu really interrested
have you in the shop.
My email: yohan.renee@orange.fr
Thank you in advance
yohan

yohan.renee@orange.fr